Hälsa / Träning Kultur / Fritid
Publicerat: 2018-08-14

Spaning

Clas Ohlson vill aktivera barn

Clas Ohlson vill aktivera barn

Nu lanserar Clas Ohlson ett helt nytt koncept med syfte att erbjuda roliga och kreativa aktiviteter för barn. Make & Play, som konceptet heter, syns genom aktivitetsytor i utvalda butiker samt en särskild sektion på vår hemsida med massor av idéer och inspiration till föräldrar som vill erbjuda skärmfria aktiviteter till sina barn.
Exempel på aktiviteter inom konceptet Make & Play är gör det själv-lösningar för minifotboll, bästa knepen för vattenkriget och tips på hur du skapar ett fint och modernt konstverk på egen hand. Här finns också helt färdiga lösningar, dvs tips på produkter och roliga aktiviteter för hela familjen.
Make & Play introduceras nu på samtliga Clas Ohlsons marknader. Aktivitetsytor kommer till en början att finnas i butikerna Insjön, Malmö Emporia, Stockholm Nacka och Stockholm Täby (Sverige) samt Helsingfors Kaivotalo, Vanda Jumbo och Esbo Iso Omena (Finland).
Under hösten tar man nästa steg i utvecklingen av konceptet med hjälp av en barnpanel för att ta in barnens synpunkter och åsikter om vilka aktiviteter och produkter man vill se mer av hos Clas Ohlson Make & Play.
 
Se mer: www.clasohlson.com/se/c/makeandplay