Arbetsliv Shopping
Publicerat: 2024-04-12

Spaning

Hybridleveranser från Wolt

Hybridleveranser från Wolt

Leveransföretaget Wolt har utvecklat tjänsten Wolt Hybrid Delivery, som blir ett alternativ till leveranser som genomförs i egen regi av restauranger, s.k. självleveranser. Detta gör att man kan välja mellan att nyttja Wolts nätverk av kurirpartners eller att använda sin egen personal för att göra självleveranser.

Wolt Hybrid Delivery tillåter restauranger att komplettera sina egna leveranser med Wolts kurirpartners. Som ett resultat av dagens uppdatering kan restauranger som själva genomför leveranser på Wolt öka sin operativa kapacitet för att möta efterfrågan, bättre balansera bemanningen, utöka sin kundbas och öka ordervolymen. För restaurangägare som använder en surfplatta kan de använda surfplattans knapp för att växla över till fullständigt kurirpartner-läge omedelbart, i realtid. När en restaurang vill återgå till normal drift, stänger man helt enkelt av läget och restaurangen är redo att använda sin interna leveranspersonal igen.

 

Källa: https://www.mynewsdesk.com/se/wolt-swe/pressreleases/wolt-introducerar-ny-leveransloesning-wolt-hybrid-delivery-3315435

 

Bild: Wolt press