JM satsar på det intelligenta hemmet

JM satsar på det intelligenta hemmet

Byggföretaget JM lanserar av nya intelligenta lösningar för hem och fastigheter. JMs Intelligenta hem och fastigheter ska handla om att skapa smarta funktioner som gör livet lättare, och om ny teknik som gör det möjligt att leva mer hållbart.

En av kundinsikterna som legat till grund för dessa nya lösningar är insikten om att man oroar sig som mest för sitt hem när man inte är hemma. Med hjälp av exempelvis uppkopplade brandvarnare i flerbostadshus ökar den gemensamma tryggheten för alla i fastigheten. Det kan också handla om att kunna stänga av spisen eller hushållsapparater på distans i en app i mobilen.

JMs Intelligenta hem kommer framöver även innefatta dimbar belysningsstyrning i alla rum, smarta vitvaror, digitala lås, röststyrning och möjligheten att kunna släcka allt med ett knapptryck vid dörren när man går hemifrån. I paketerbjudanden ingår även ett introduktionsmöte där en tekniker visar och anpassar hemmets smarta funktioner efter kundens önskemål. Som samarbetspartner i denna utveckling har JM valt Samsung.

Källa: https://www.jm.se/nyproduktion/intelligenta-hem/

Bild: Press JM