Shopping
Publicerat: 2018-12-12

Spaning

Leverans samma dag

Leverans samma dag

Nu startar PostNord en pilot på tjänsten SameDay tillsammans med den svenska butikskedjan Lager 157. Tillsammans ska de leverera varor till stockholmarna – samma dag som ordern kommer in. PostNord planerar att permanenta tjänsten och lägga till fler företag under första halvan av 2019.
Det snabba leveransalternativet SameDay kommer att finnas valbart i Lager 157:s checkout och på skärm i butik från och med den 13 december 2018. Till en början är det Lager 157:s kunder som bor i Stockholm som kommer att kunna få leveranser hem samma dag som de beställer.
Det är PostNords kommande tjänst MyPack Home SameDay som testas i denna pilot. Tjänsten innebär just leverans samma dag som PostNord får in ordern. När PostNord under våren 2019 lanserar sitt MyPack Home SameDay-erbjudande fullt ut kommer PostNord att vara det företag som erbjuder sammadagleveranser på flest orter i Sverige.
Från 1 maj 2019 kommer PostNords SameDay-tjänst att kunna rullas ut fullt ut vilket innebär att den ska vara tillgänglig i 36 städer i Sverige.
 
Källa: https://www.postnord.com/sv/media/pressmeddelanden/postnord-sverige/2018/leverans-samma-dag-med-postnord-och-lager-157/