Hälsa / Träning Mat / Dryck
Publicerat: 2019-09-03

Spaning

Ica erbjuder matförslag baserade på blodprovs-resultat

Ica erbjuder matförslag baserade på blodprovs-resultat

Personer som genomfört en hälsokontroll med blodtest hos Werlabs, kommer i anslutning till sina testresultat erbjudas anpassade, hälsosamma veckomenyer och recept framtagna av dietister från ICA. Att ta del av veckomenyerna och recepten är gratis och frivilligt.
Erbjudandet om anpassade recept kommer att ges till personer som, utifrån sina resultat från Werlabs blodtester, är friska eller ligger i riskzonen för att utveckla till exempel typ 2-diabetes eller hjärt- och kärlsjukdom. Det är ICAs innovationshubb ICAx som tillsammans med Werlabs tagit fram konceptet.
Werlabs erbjuder sina kunder att förstå, följa och förbättra sin individuella hälsa utifrån sina behov, genom blodprovsbaserade hälsokontroller som ger heltäckande analyser på viktiga områden för individen. Kunden genomför en hälsokontroll på någon av Werlabs över 140 provtagningsställen runt om i Sverige. Provsvar presenteras i Werlabs säkra och digitala journal, tillsammans med kommentarer från en Werlabs läkare, på ett pedagogiskt sätt. Werlabs tester finns till försäljning på Apotek Hjärtat.
 
Läs mer om Werlabs: https://werlabs.se/