Hälsa / Träning
Publicerat: 2018-03-15

Spaning

Nya Fitbits för barn och kvinnor lanserade

Nya Fitbits för barn och kvinnor lanserade

Fitbit har lanserat två nya aktivitetsarmband riktade till barn och kvinnor. Modellerna, som heter Ace och Versa, har båda funktioner speciellt framtagna för respektive målgrupp.
Fitbit Ace är en aktivitetsmätare som ska göra rörelse roligt för barn och samtidigt uppmuntra hela familjen till att tillsammans bygga sunda vanor och motverka för mycket stillasittande hos barn. Ace uppmuntrar till aktivitet, räknar steg och mäter sömn. Med det nya familjekontot kan föräldrarna ha koll på vilka personer deras barn ansluter sig till i Fitbit-appen för att skydda barnets privatliv samt överblicka deras aktivitet.
Fitbit Versa, som riktar sig till kvinnor, har ett nytt användargränssnitt som förenklar tillgången till din hälso- och fitnessdata. Här finns funktioner som hjärtfrekvensmätning, träning via enhetens skärm, automatisk sömnmätning, plånboksfria betalningar med Fitbit Pay samt musik direkt på enheten. Fitbit presenterar även en ny kvinnlig hälsomätning för att hjälpa kvinnor att kartlägga sin menstruationscykel, samt få en helhetssyn och bättre förstå kopplingar till deras övergripande hälsa. Denna funktion kommer att finnas tillgänglig för Fitbit Versa och Fitbit Ionic ™ -användare, och för alla Fitbit® app-användare från och med maj 2018.
Läs mer: https://www.fitbit.com/whats-new