Paypal lanserar ”superapp”

Fintechföretaget PayPal har utvecklat en ny ”superapp” där användare kan hantera allt från shoppingverktyg, till fakturabetalningar och till och med kryptovalutahandel. PayPals allt-i-ett-app är utformad för att vara en personlig digital plånbok där användare kan hantera alla aspekter av sin ekonomi, vilket markerar en betydande utveckling från dess grunder som en enkel pengaröverföringstjänst. Appen rullas nu ut över hela USA.

Användare kan nu välja att få sin lön direkt in på sitt PayPal-konto dessutom har man uppgraderat sin fakturabetalningsfunktion som nu gör det möjligt för användarna att spåra, automatisera betalningar och ställa in påminnelser för räkningar från cirka 17 000 företag, allt från kreditkortsleverantörer till elföretag. Ett nytt partnerskap med Synchrony Bank ger även användarna tillgång till ett högavkastningsparkonto med en årlig procentuell avkastning (APY) på 0,40 procent.

Via samma ”ekonomi”-flik som används för att få tillgång till sparkonton, kommer användarna också att ha tillgång till PayPals kryptovalutahandelskapacitet som lanserades tidigare i år som täcker Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum och Litecoin.

 

Källa: https://newsroom.paypal-corp.com/2021-09-21-PayPal-Introduces-Customers-to-the-Next-Digital-Payments-Era-with-the-New-PayPal-App#assets_117

 

Bild: Press Paypal