Mode / Design Shopping
Publicerat: 2018-06-05

Spaning

Röststyrd app från H&M

Röststyrd app från H&M

H&M-gruppen lanserar nu två nya tech funktioner under Stockholm Fashion Tech Talks. I samarbete med Google har H&M-gruppen utvecklat en röststyrd app för H&M Home på utvalda marknader. Dessutom har H&M-gruppens varumärke Monki samarbetat med den London-baserade start-upen HoloMe för att skapa och testa högupplösta Augmented Reality-hologram.
H&M Home Stylist
H&M-gruppen har utvecklat H&M Home Stylist; en röststyrd action för smartphones, som ger personliga styling- och produktförslag, moodboards och inspiration till hemmets olika rum - allt lättillgängligt i mobilen. För att göra upplevelsen ännu mer personlig kommer den ha en mänsklig röst istället för en robotröst som de flesta röstapplikationer har idag. H&M Home Stylist kommer att testas och fortsätta utvecklas i samarbete med kunderna.
Monki x HoloMe
Monki och det brittiska start-up bolaget HoloMe har tillsammans utvecklat mänskliga Augmented Reality-hologram, tillgängliga via smartphones eller surfplattor med minimal dataanvändning. Bilder av nio utvalda outfits från Monki visas i 3D, så att kunderna genom sin telefon kan titta på plaggen i detalj och uppleva hologrammen som närvarande i rummet.
 
Läs mer: https://about.hm.com/sv/media/news/general-news-2018/hm-group-announcing-new-technology-features.html
 
Demo av HoloMe-tekniken