Volvo vill göra bilägandet enklare

Volvo vill göra bilägandet enklare

Volvo Cars lanserar nu, i samband med premiären för nya modellen XC40, ett nytt sätt att ha bil: Care by Volvo. Tjänsten uppges göra bilägandet lika transparent, enkelt och problemfritt som att ha ett mobiltelefonabonnemang: en nationell, färdigförhandlad månadsavgift, kombinerat med att få en ny bil med 24 månaders intervall.

Tanken är att ta bort många av de extra kostnader som vanligtvis förknippas med bilköp t ex handpenning, försäkring, serviceavgifter och skillnader som beror på region eller kundens ålder.

Beroende på den regionala tillgången kommer Care by Volvo även att inkludera en rad concierge-tjänster såsom tvätt och rengöring, hämtning för service och leverans av varor som köpts på nätet direkt till bilen. XC40-ägare kommer också att bli de första Volvo-kunderna som kan dela sin bil med släkt och vänner med en ny digital nyckelteknik. Bildelningsfunktionen ingår som standard för Care by Volvo-kunder.

Först ut att kunna använda Care by Volvo är köparna av nya Volvo XC40 på följande marknader: Sverige, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Italien, Norge, Polen och USA. Övriga marknader följer i ett senare skede.

Läs mer här: http://www.volvocars.com/se/kop/finansiering/care-by-volvo