VR-film välkomnar nyanställda

VR-film välkomnar nyanställda

Försäkringsbolaget mySafety Försäkringar har börjat använda VR-film för att välkomna sina nyanställda.Någon vecka innan de börjar sin anställning på mySafety Försäkringar får alla nyanställda hem ett par VR-glasögon som kan användas tillsammans med mobiltelefonen. En speciellt framtagen film introducerar sedan företagets lokaler, ett antal medarbetare och annan viktig och oviktig information som kan vara rolig och bra att känna till i förväg. Bland annat får de insikt i vd:s favoritval i kaffeautomaten men också information om tjänstepension och kollektivavtal.

Filmen har producerats av mySafety Försäkringar i samarbete med Great Story Video. Den som tittar får följa med på en vandring runt i de 2000 kvadratmeter stora lokalerna på Gärdet i Stockholm och får även träffa några av de blivande 250 kollegorna. Genom VR-glasögonen blir det en fri rundvandring där lokalerna kan ses i 360-grader för att få en verklig känsla av hur det ser ut.

Läs mer: http://www.mynewsdesk.com/se/mysafety/pressreleases/mysafety-foersaekringar-goer-vr-film-foer-nyanstaellda-2454769